Achievement Titles

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Locked Announcement  
NewBookmarkLockedFalling mYnexia Showcase
Velociraptor 0 172 by Velociraptor
Oct 8, 2022 18:47:11 GMT 7
Thread Locked Announcement  
NewBookmarkLockedFalling mYnexia
Velociraptor 0 2,140 by Velociraptor
Jun 23, 2017 16:19:11 GMT 7
Thread Locked Sticky  
NewBookmarkLockedFalling The 10.000 Titles
Velociraptor 1 1,077 by Velociraptor
Aug 27, 2013 5:15:27 GMT 7

Legend

Thread Announcement Sticky Locked New New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1
Total Posts:2
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

Welcome. Talk here if you need help :)
kratos: hi velo, kreasi2 guide dmn ya Dec 22, 2022 7:41:42 GMT 7
Velociraptor: ancientfossil.boards.net/thread/24/creation-system Dec 22, 2022 21:14:38 GMT 7
Velociraptor: atau in game, pilih nexia wiki, trus creation system Dec 22, 2022 21:14:57 GMT 7
kratos: tq velo... buat jg info2 tentang underworld cage bisa masuk prowes brp gt... lumayan banyak jg yg kepo tuh Dec 27, 2022 15:01:33 GMT 7
Velociraptor: mYnexia udah di rework. Semua job bisa solo. Download at: www.lazadut.com Jan 15, 2023 17:52:08 GMT 7
Velociraptor: Guidenya: ancientfossil.boards.net/#category-8 Jan 15, 2023 17:52:58 GMT 7
kratos: game keren, tapi dari mulai terlalu bertele-tele tanpa info yg mudah dipahami mengenai Maps & NPC-nya, bakal sulit berkembang nih. Feb 6, 2023 20:16:31 GMT 7
Velociraptor: Sebenernya guidenya ada di NPC guard yg bawa pistol, tapi kayanya pada ga ngeklik. Feb 8, 2023 11:32:23 GMT 7
Velociraptor: Nanti tambahin sistem lain deh Feb 8, 2023 11:32:34 GMT 7
Velociraptor: New easier bulletin board for new players in mYnexia. Now instead of NPC, players have access to infos in the board. Feb 12, 2023 0:11:26 GMT 7
allucard: hi velo... bagaimana cara kita bisa tau winter fall summer spring sudah berganti selain di legend, thanks Feb 16, 2023 10:29:08 GMT 7
Velociraptor: dulu ada di spell geomancer, udah ga ada lg kayanya, mau ga mau pake test pake legend bikin char baru atau liat char yang abis nikah Feb 16, 2023 19:05:41 GMT 7
Velociraptor: lupa geomancer apa diviner dulu. Feb 16, 2023 22:38:33 GMT 7
Velociraptor: =========== Yang nyoba mYnexia wajib pake client 7.09 ya =========== Feb 17, 2023 3:15:55 GMT 7
Velociraptor: download di www.lazadut.com Feb 17, 2023 3:16:08 GMT 7
Velociraptor: In game guides for new player (English & Indo) in mYnexia has finished. Check the bulletin board. Feb 17, 2023 14:49:20 GMT 7
allucard: thank you velo Feb 17, 2023 15:10:40 GMT 7
allucard: hi vello... berdasarkan d bulletin kreasi burgundy shield pakai violet shield atau round shield 2 2 nya wrong receipe... bisa di bantu kira2 apa bahanya untuk kreasi burgundy shield Feb 19, 2023 15:27:49 GMT 7
allucard: sory my bad... ternyata bawa ke npc nagnang ... Feb 19, 2023 15:39:00 GMT 7
Velociraptor: All links style are changed. It should be easier to see now. Mar 14, 2023 3:56:45 GMT 7
Shout as:
Refresh
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Strikethrough
  • Link
  • Insert Smiley
0/256 Send Cancel