Rogue's Dungeon

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Locked Announcement  
NewBookmarkLockedFalling mYnexia Showcase
Velociraptor 0 511 by Velociraptor
Oct 8, 2022 18:47:11 GMT 7
Thread Locked Announcement  
NewBookmarkLockedFalling mYnexia
Velociraptor 0 2,554 by Velociraptor
Jun 23, 2017 16:19:11 GMT 7
Thread  
NewBookmarkLockedFalling Rogue's Combo
Velociraptor 1 1,013 by sssugunai
Mar 25, 2014 5:13:07 GMT 7
Thread  
NewBookmarkLockedFalling Recommended Spells
Velociraptor 0 809 by Velociraptor
Jan 28, 2014 6:48:13 GMT 7

Legend

Thread Announcement Sticky Locked New New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Rogue's Dungeon
The place for all rogues to share their skills and tricks.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:2
Total Posts:3
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.

Shoutbox

Welcome. Talk here if you need help :)
kratos: tq velo... buat jg info2 tentang underworld cage bisa masuk prowes brp gt... lumayan banyak jg yg kepo tuh Dec 27, 2022 15:01:33 GMT 7
Velociraptor: mYnexia udah di rework. Semua job bisa solo. Download at: www.lazadut.com Jan 15, 2023 17:52:08 GMT 7
Velociraptor: Guidenya: ancientfossil.boards.net/#category-8 Jan 15, 2023 17:52:58 GMT 7
kratos: game keren, tapi dari mulai terlalu bertele-tele tanpa info yg mudah dipahami mengenai Maps & NPC-nya, bakal sulit berkembang nih. Feb 6, 2023 20:16:31 GMT 7
Velociraptor: Sebenernya guidenya ada di NPC guard yg bawa pistol, tapi kayanya pada ga ngeklik. Feb 8, 2023 11:32:23 GMT 7
Velociraptor: Nanti tambahin sistem lain deh Feb 8, 2023 11:32:34 GMT 7
Velociraptor: New easier bulletin board for new players in mYnexia. Now instead of NPC, players have access to infos in the board. Feb 12, 2023 0:11:26 GMT 7
allucard: hi velo... bagaimana cara kita bisa tau winter fall summer spring sudah berganti selain di legend, thanks Feb 16, 2023 10:29:08 GMT 7
Velociraptor: dulu ada di spell geomancer, udah ga ada lg kayanya, mau ga mau pake test pake legend bikin char baru atau liat char yang abis nikah Feb 16, 2023 19:05:41 GMT 7
Velociraptor: lupa geomancer apa diviner dulu. Feb 16, 2023 22:38:33 GMT 7
Velociraptor: =========== Yang nyoba mYnexia wajib pake client 7.09 ya =========== Feb 17, 2023 3:15:55 GMT 7
Velociraptor: download di www.lazadut.com Feb 17, 2023 3:16:08 GMT 7
Velociraptor: In game guides for new player (English & Indo) in mYnexia has finished. Check the bulletin board. Feb 17, 2023 14:49:20 GMT 7
allucard: thank you velo Feb 17, 2023 15:10:40 GMT 7
allucard: hi vello... berdasarkan d bulletin kreasi burgundy shield pakai violet shield atau round shield 2 2 nya wrong receipe... bisa di bantu kira2 apa bahanya untuk kreasi burgundy shield Feb 19, 2023 15:27:49 GMT 7
allucard: sory my bad... ternyata bawa ke npc nagnang ... Feb 19, 2023 15:39:00 GMT 7
Velociraptor: All links style are changed. It should be easier to see now. Mar 14, 2023 3:56:45 GMT 7
Boobear: VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO VELO Apr 8, 2023 7:29:03 GMT 7
Velociraptor: BOOBEAR TEST UP THE LATEST MYNEXIA PLS. SOME NEW CONTENTS. Apr 10, 2023 7:19:10 GMT 7
Velociraptor: I replied your Nmail Apr 10, 2023 7:26:24 GMT 7
Shout as:
Refresh
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Strikethrough
  • Link
  • Insert Smiley
0/256 Send Cancel